Продължете към съдържанието

Peel Mission Bulgaria

Empire Pharma е водещ производител на високоефективни химически пилинги при подмладяващи терапии, намаляващи белези, промяна в цвета и симптоми на акне вулгарис и розацея. Всички препарати се произвеждат в съответствие с най-високите стандарти за качество, което е потвърдено от сертификатите ISO 22716 и GMP със седалище Полша.

Всички пилинги на PEEL MISSION® се характеризират с висока бионаличност (рН на пилинг е по-ниско от киселинното pKa), а течната основа допълнително повишава ефективността на проникване на киселина в кожата. Монопилингите Peel Mission® дават възможност за комбиниране на няколко киселини в едно лечение, адаптиране към индивидуалните нужди на клиента и засилване на ефекта от него.

 

Peel Mission

Peel Mission е бранд, базиран на експертни познания и използване на най-модерни технологии. Страстта, иновациите и стремежът към високи постижения, са най-важните стълбове на марката, съставляващи нейните основи от създаването и до наши дни. Продуктовата линия на марката е създадена за висококачествени лечения, прилагани от лекари и козметолози. 

SOLVERX® – дермокозметика
, която ще върне комфорта на вашата кожа!

Дермокозметиката SOLVERX® е отговор на най-често срещаните кожни проблеми като: атопичен дерматит, чувствителна кожа, акне вулгарис, розацея и кожа, изискваща подмладяване и реконструкция на микробиома.