Продължете към съдържанието

Онлайн магазин за домашна грижа

  • от

Използвайки нашия дългогодишен опит създадохме онлайн магазин, в който подредихме продуктите в различни групи според типа кожа и естетичните несъвършенства, за да можете лесно и в няколко стъпки да изберете подходящата за вас домашна грижа за лице.
Ние имаме знанията и опита, познаваме структурата на кожата, познаваме формулите на продуктите, познаваме съставките, следим новостите и се развиваме с най-новите технологии в козметичната индустрия, знаем кое е безопасно, полезно и ефикасно, за да имате здрава и красива кожа.

Вилияна Стоева - преподавател и инструктор по козметични дейности.

„Винаги влагам любов, професионализъм, всеотдайна съм в работата си в съчетание с висока отговорност към красотата и здравето, младостта на лицето и тялото, за да се радвате на цялостна красива, свежа и младежка визия.
Участвала съм в безброй козметични семинари, обучения и мастър класове, където достойно съм представила своите умения, знания и отлична професионална работа.
С голяма отговорност подхождам и към преподавателската дейност, за да помогна на други козметици да се реализират успешно в кариерата си
Официален преподавател съм на фирма Empire Pharma за България на техните продукти и терапии в дерматокозметичната област
.“

Николай Стоев - управител ,,СТОЕВИ 96 - ЕООД

,,Управлявам салон за красота в гр. Шумен „Ева център за красота“, „Ева козметичен кабинет“ в гр. София и „BSystem козметично оборудване“ повече от 10 години. Салонът за красота предлага няколко сегмента в сферата: фризьорски и козметични услуги, масажи, маникюр и педикюр.
Горд съм с многото партньори от различни краища на България, с които успешно изградихме техните бизнеси, като те ми се довериха да работят и да се развиват с козметичното оборудване BSystem.