-Почистване на лице-

Процедурата включва: разгримиране, напарване на кожата, екстракция на комедони  , масаж Жаке-Поспелов, дарсонвал, маска, финален крем

Лице:  39,90 лв.

Гръб:  59,90 лв.


-Ултразвуково почистване на лице-

Процедурата включва: разгримиране, напарване на кожата,Ултравуково почистване, масаж Жаке-Поспелов, дарсонвал, маска, финален крем

Цена: 39,90 лв.


-Хидра-вакуумно почистване Hydra clean-

Процедурата включва: разгримиране, напарване на кожата,Хидра-вакуумно почистване, , дарсонвал, маска, финален крем.

Използва се накрайник със спираловиден отвор, който впръсква разтвор и едновременно с това всмуква мъртвите клетки и задържаната излишна мазнина в порите на кожата.

Резултат от процедурата: почистена кожа, без зачервявания и възстановителен период след процедурата, намалява и предпазва от възпалителни процеси, намалява и предпазва от образуване на комедони/черни точки/.Гладка, мека и с жизнен блясък. Засилва регенерацията на кожата.

Цена: 59,90 лв. /с един серум/

Цена: 90,00 лв. /с два серума/

Допълнителният серум осигурява допълнителна грижа към вече добре почистената кожа:

 1. Анти акне серум
 2. Лифтинг серум
 3. Избелващ серум
 4. Успокояващ и хидратиращ серум

-Дълбоко, комбинирано почистване на лице-

Комбинирането на апаратно и ръчно почистване е желателно при случаи, в които се налага, за да има по-добър резултат.

Цена: 75,00 лв.


-Диамантено микроабразио-

Процедурата включва: разгримиране, пилинг с диамантни дискове, маска, финален крем

Резултат: намалява хиперпигмнетациите, свива широки пори, третира постакнеични  белези.Кожата е перфектно изгладена и полирана

Процедурата е  неподходяща при чувствителна, куперозна и кожа с розацея.

Цена без серум: 39,00 лв.

Цена със серум:  55,00 лв.


-Терапия PURE-

Процедурата включва: разгримиране, вапозон, хидра-вакуумно почистване, кислородна инфузия с подходящ серум , маска, финален крем.

Резултат от процедурата, идеално почистена кожа, подхранване и хидратиране, избистря и уеднаквява тена на кожата, подобрява еластичността и плътността й, регенериращо и подмладяващо действие.

Зона:

Лице  Цена: 79,00 лв.

Лице+шия+деколте  Цена: 99,00 лв.


-Терапия PURE&LIFT-

Процедурата включва: разгримиране, вапозон, хидра-вакуумно почистване, кислородна инфузия с подходящ серум ,Биолифтинг, маска, финален крем

Резултат от процедурата, идеално почистена кожа, подхранване и хидратиране, избистря и уеднаквява тена на кожата, подобрява еластичността и плътността й, регенериращо и подмладяващо действие, лифтинг и стягане на кожата.

Зона:

Лице  Цена: 89,00 лв.

Лице+шия+деколте  Цена: 120,00 лв.


-Биолифтинг-

Апаратна процедура, която създава резонанс идентичен с този на човешкият организъм, като по този начин се стимулира лицевата мускулатура чрез пасивно-механична мускулна гимнастика.

Процедурата включва: разгримиране, ексфолиращ пилинг,биолифтинг, стимулиращ серум, маска, финален крем

Цена:

Лице 65,00 лв.

Очи   45,00 лв.


-КИСЛОРОДНА МЕЗОТЕРАПИЯ-

Здравословна терапия, която насища кожата с кислород, която подобрява кръвообращението и клетъчното деление. Чрез кислородната инфузия се въвеждат различни активни серуми, които се подбират според признаците и нуждите на кожата. Терапията е подходяща за всеки тип кожа, подходяща е при бременност и кърмене.

Процедурата включва: разгримиране, вакуумен лимфен дренаж, вапозон, кислороден пилинг, кислородна ,инфузия със серум, кислородна инжекция, кислородна инхалация, маска, финален крем

Зона:

Лице Цена: 59,90 лв.

Лице+шия+деколте  Цена: 79,90 лв.


-БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ-

Безболезнена и безопасна процедура, при която активните серуми се въвеждат в кожата чрез апликация на електрически импулси, които значително увеличават електропроводимостта на клетъчната мембрана. Използват се серуми според признаците и нуждите на кожата. Терапията е подходяща за всеки тип кожа. 

Процедурата решава множество проблеми на кожата: бръчки, хиперпигментация, акне, розацея, себорея, дехидратирана кожа и т.н

Цена: 59,00 лв.

Времетраене: 60 мин.


-КРИОТЕРАПИЯ-

При процедурата се осъществява свиване на кръвоносните съдове при допир на крио накрайника, а съседните кръвоносни съдове се разширяват, в резултат на движението на накрайника по кожата се получава бърза смяна на вазоконстрикция и вазодилатация, което води до мощно стимулиране на кръвообращението и насищането с кислород на кожните клетки. Така захранена клетката  усвоява по-добре избраните активни серуми.

Процедурата е подходяща за всеки тип, препоръчва се при чувствителна , куперозна кожа, тъмни кръгове под очите, торбички под очите.

Процедурата включва: разгримиране, вапозон, фин пилинг, Криофореза, маска, финален крем.

Цена: 39,00 лв.

Времетраене: 45 мин.


-МАСАЖ ГХКМ-

Голям хигиено-козметичен масаж на лице, шия и деколте.

Процедурата включва: масаж на лице, шия, деколте, маска и финален крем

Цена: 35,00 лв.

Времетраене: 45 мин.


-РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ-

Радиочестотата стимулира синтеза на колаген, импулсните електромагнитни полета активно стимулират производството на колаген. По време на процедурата кожата се нагрява до 42 градуса, тази температура се поддържа около 20 мин, което води и до контрактиране на разхлабените колагенови и еластанови нишки. Подобрява се кръвообращението и лимфния дренаж. Процедурата е подходяща за зряла кожа, отпускане и загуба  на еластичност. Може да се прилага при първи признаци на стареене на кожата. Стяга, лифтира и подобрява плътността на кожата.

Процедурата включва: разгимиране, фин ексфолиант,

 РЧ Лифтинг, серум, маска, финален крем

Цена/зони:

Лице+очи        69,00 лв.

Очи                    29,00 лв.

Деколте            69,00 лв.

Шия                   49,00 лв.

Лице+ шия       89,00 лв.


-МИКРОИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ С ДЕРМАПЕН-

Процедурата се извършва с дермапен/уред подобен на писалка, чийто накрайник е касетка с десетки микро иглички, които причиняват микро пунктури в кожата. Така естественият механизъм на кожата се стимулира. Настъпва мощна пролиферация на клетки, регенериране и ремоделиране на кожата. По време на процедурата се използват специални мезобустери, които през микроканалите навлизат до прицелните структури.

Използват се различни серуми според нуждите на кожата.

Процедурата е подходяща при:

 1. Фини и мимически бръчки
 2. Отпусната кожа, загуба на плътност и еластичност
 3. Широки пори
 4. Постакнеични белези
 5. Стрии
 6. Хиперпигментации/слънчеви петна, мелазма, пост възпалителна пигментация/
 7. Дехидратирана кожа, загуба на блясък и жизненост
 8. За всеки тип кожа

Цена: 119,00 лв.


-МИКРОИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ С МЕЗОРОЛЕР-

Процедурата се извършва с дермаролер , покрит с 540 фини иглички.Механично извършената микроперфорация на кожата стимулира синтеза на колаген, клетъчно обновяване и ремоделиране структурите на кожата.

Използват се различни активни мезобустери

 1. Фини и мимически бръчки
 2. Отпусната кожа, загуба на плътност и еластичност
 3. Широки пори
 4. Постакнеични белези
 5. Стрии
 6. Хиперпигментации/слънчеви петна, мелазма, пост възпалителна пигментация/

Цена: 79,00 лв.


ТЕРАПИИ ПРОТИВ БРЪЧКИ. СТЯГАНЕ. ЛИФТИРАНЕ

-ТЕРАПИЯ   АРХИТЕКТ- 

ARCHITECT PEEL

Терапия за свиване  широки пори/ причинено от свръх себум или възрастово изменение/.Изглажда фини и мимически бръчки, стяга и уплътнява кожата. Терапия с изключително богат състав на активни иновативни съставки: хуминови киселини, дериват на ензим папаин, глюконолактон, много ценни масла и натурални лечебни екстракти, три вида лечебна глина. Тази мощна комбинация осигурява антиоксидантно, противовъзпалително, антибактериално действие, детокс , увеличава защитните функции  на кожата. Интензивно стимулира производството на Колаген тип XVIII  с 54%, което води до свиване на  широките пори.

Цена: 69,00 лв.

Цена при 4-6процедури: 59,00 лв.

Цена: 79,00 лв. с  добавка Peel Mission, за по-интензивен резултат

Цена при 4-6 процедури: 69,00 лв. 


-РЕТИНОЛОВА ТЕРАПИЯ-

RETI PEEL

Златен стандарт за синтез на колаген

Терапията се основава на уникален комплекс с Ретинол с концентрация 10%, подсилен от действието на фитинова и бадемова киселина, вит Е и вит С. Формула с висока стабилност. Устойчива и на  УВ лъчите . Препоръчва се за зряла кожа, при признаци на бързо  и преждевременно стареене на кожата. Стимулира синтез на фибробластни клетки и нови кръвоносни съдове, в резултат на това кожата е по-добре подхранена и наситена с кислород. Бръчките се изглаждат, подобрява се плътността и твърдостта на кожата. С тази процедура не само връщаме времето назад, но можем да действаме и превантивно. Намалява интензитета на петна по кожата.

Цена: 69,00  лв.

Цена при 4-6 процедури:  59,00 лв.

Цена: 79,00 лв. с добавка Peel Mission

Цена при 4-6процедури: 69,00 лв.

Цена 89,00 лв. с добавка B-like peel / ботокс ефект добавка/

Цена при 4-6 процедури: 79,00 лв.


B-LIKE ТАЙНАТА НА ЕВА

ТЕРАПИЯ БОТОКС ЕФЕКТ

Иновативна, уникална терапия на базата на  гамма амино маслена кисеилна, инхибира проводимостта на нервния сигнал до мускулатурата чрез специфични рецептори, благодарение на този механизъм се наблюдава незабавен ефект на изглаждане  на мимическите бръчки,  фини бръчки, намалява дълбочината и дължината на статични бръчки. Води до увеличаване на синтеза на хиалуронова киселина, както и на колаген. Идеално решение е за процедура преди парти.

Цена: 69,00 лв.

Цена при 4-6 процедури: 59,00лв

Цена с добавка Peel Mission: 79,00лв

Цена при 4-6 процедури: 69,00лв


-ЛИФТИНГ ТЕРАПИЯ-

LIFT PEEL

Терапията се основава на чиста глициризинова киселина с 10% концентрация, получена от корена на билката женско биле. Процедурата възстановява плътността и твърдостта на кожата, прави кожата копринено мека и сияеща. Има силно противовъзпалително, антиоксидантно и хидратиращо действие. Активната формула е обогатена с азелоглицин и глюконолактон и се понася перфектно дори от най-чувствителните кожи. Бръчките се изглаждат, укрепва кръвоносните съдове, цвета на кожата се подобрява.

Стягане и подмладяване на кожата

Цена: 69,00 лв.

Цена при 4-6 процедури:  59,00 лв.

Цена с добавка Peel Mission:  79,00 лв.

Цена при 4-6 процедури: 69,00 лв.


-Двуфазна анти-стареене терапия+мезобустер-

Терапията се основава на две подбрани моно киселини/ два пилинга в една процедура// и прилагане на мезобустер според нуждите на кожата. В резултат на терапията кожата е почистена от вроговени клетки, нежно ексфолирана,стимулира се синтеза на колаген в кожата. Ефектът от процедурата е гладка и изгладена кожа, стимулирана тъкан, стегната и плътна.

Цена: 79,00 лв.

Цена при 4-6 процедури: 69,00 лв.


-Трифазна анти-стареене терапия+мезобустер-

Терапията се основава на три подбрани моно киселини/ три пилинга в една процедура/ и прилагане на мезобустер според нуждите на кожата. В резултат на терапията кожата е почистена от вроговени клетки, нежно ексфолирана, стимулира се синтеза на колаген в кожата. Ефектът от процедурата е гладка и изгладена кожа, стимулирана тъкан, стегната и плътна. Силно антиоксидантно, антибактериално и противовъзпалително действие.

Цена: 89,00 лв.

Цена при 4-6 процедури: 79,00 лв.


-PEEL MISSION ПИЛИНГИ АНТИСТАРЕЕНЕ-

Подбрани моно киселини  в два пилинга, които ексфолират кожата, изглаждат бръчките, стягат и уплътняват кожата.

Цена: 79,00 лв.

Цена при 4-6 процедури: 59,00 лв.


-PEEL MISSION ПИЛИНГИ АНТИСТАРЕЕНЕ-

Подбрани моно киселини  в три пилинга, които ексфолират кожата, изглаждат бръчките, стягат и уплътняват кожата.

Цена: 89,00 лв.

Цена при 4-6 процедури: 69,00лв. /всяка/


Терапии против петна. Избелващи терапии

-ДЕПИГМЕНТИРАЩА ТЕРАПИЯ-

PEEL MISSION

Подбрани монокиселини  включени в три пилинга са насочени към изсветляване на нежеланите петна по кожата, като нежно ексфолират вроговените клетки, инхибират синтеза на меланин и ензима тирозиназа.

Цена : 89,00 лв.

Цена за 4-6 процедури: 69,00лв. /всяка/


ТЕРАПИИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА АКНЕ

-АНТИ-АКНЕ ТЕРАПИЯ PEEL MISSION-

Подбрани монокиселини в два пилинга, чието силно антибактериално, противовъзпалително и комедолитично  осигурява висока ефективност при лечението на акне. Използват се многопрофилни ексфолиращи и бактероцидни киселини, които отстраняват и предотвратяват появата на папули, пустули и комедони.

Цена : 79,00 лв.

Цена при 4-6 процедури: 59,00 лв. /всяка/


-АНТИ-АКНЕ ТЕРАПИЯ PEEL MISSION-

Подбрани монокиселини в три пилинга, чието силно антибактериално, противовъзпалително и комедолитично  осигурява висока ефективност при лечението на акне. Използват се многопрофилни ексфолиращи и бактероцидни киселини, които отстраняват и предотвратяват появата на папули, пустули и комедони.

Цена:  89,00 лв.

Цена при 4-6 процедури: 69,00 лв. /всяка/


ТЕРАПИИ ХИДРАТИРАНЕ И РЕВИТАЛИЗИРАНЕ


НОВО ! НОВО! Ново!

– sTCA  –  пилинг –

цялостно епидермално ексфолиране на кожата, обновяване и ремоделиране.

Терапията е триетапна , съчетава ексфолиращи свойства, намаляване несъвършенствата по кожата, стимулира действието на фибробластните клетки, предотвратява загубата на плътност и стегнатост, изглажда и предпазва кожата от загуба на хидратация.

Процедурата е подходяща при: акне, фини и мимически бръчки, хиперпигментация,белези

Цена: 69,00лв

Цена при 2 процедури/всяка/:  59,00 лв.


-ЛАЗЕРЕН КАРБОНОВ ПИЛИНГ-

Третира:

 • Акне, белези от акне
 • Разширени пори
 • Замърсена кожа 
 • Повишено омазняване на кожата 
 • Нарушена пигментация 
 • Неравномерен тен 
 • Фини линии и бръчки

Цена: 100,00 лв.


SHR ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ ЗА ТРАЙНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ

Подбедрици/ от глезен до коляно/         90,00 лв.


Бедра                                                              120,00 лв.


Цели крака                                                198,00 лв.


Колена                                                        39,00 лв.


Половин ръце                                          78,00 лв.


Цели ръце                                               98,00 лв.


Гърди                                                       49,00 лв.


Корем                                                       49,00лв.


Седалище                                               49,00 лв.


Половин гръб                                       49,00 лв.


Рамена                                                    39,00 лв.


Подмишници                                       45,00 лв.


Външни бикини                                 45,00 лв.


Интим зона                                            45,00 лв.


Перианална зона                                20,00 лв.


Интим+външни бикини  59,00 лв.


Пълен интим                                      79,00 лв.


Ходила                                                  20,00 лв.


Длани                                                   20,00 лв.


Врат                                                      39,00 лв.


Шия                                                      45,00 лв.


Коремна линия                                20,00 лв.


Кръст                                                   39,00 лв.


Кръстова линия                               20,00 лв.


ЗОНИ ЛИЦЕ

Над горна устна                                         20,00 лв.


Брадичка                                                      20,00 лв.


Брадичка голяма                                       30,00 лв.


Скули                                                          20,00 лв.


Бакенбарди                                                 20,00 лв.


Цяло лице                                                    39,00 лв.


Чело                                                              20,00 лв.


Мъже:


Подбедрици/ от глезен до коляно/         98,00 лв.


Бедра                                                              140,00 лв.


Цели крака                                                200,00 лв.


Колена                                                        39,00 лв.


Половин ръце                                          78,00 лв.


Цели ръце                                               140,00 лв.


Гърди                                                       49,00 лв.


Корем                                                       49,00лв.


Половин гръб                                       49,00 лв.


Рамена                                                    39,00 лв.


Подмишници                                       49,00 лв.


Ходила                                                    39,00 лв.


Длани                                                     39,00 лв.


Врат                                                      39,00 лв.


Шия                                                      39,00 лв.


Коремна линия                                25,00 лв.


Кръст                                                   49,00 лв.


Кръстова линия                               25,00 лв.


Гръдна линия                                    25,00 лв.


КОЛА МАСКА

-ЖЕНИ- Жена – Уикипедия

Зона:                                     Цена:

Горна устна                        2,00 лв.


Брадичка                             5,00 лв.


Цяло лице                         10,00 лв.


Бакенбарди                        5,00 лв.


Подмишници                     7,00 лв.


Половин ръце                  10,00 лв.


Цели ръце                         20,00 лв.


 Длани+пръсти                  7,00 лв.


Подбедрици и коляно    20,00 лв.


Бедра и коляно               25,00 лв.


Цели  крака                     30,00 лв.


Коремна линия               6,00 лв.


Корем                              15,00 лв.


Кръст                                 8,00 лв.


Кръстова линия            6,00 лв.


Интимна зона               10,00 лв.


Пълен интим                 20,00 лв.


Седалище                         20,00 лв.


ПАКЕТ !!!!

 1. цели крака
 2. цели ръце
 3. пълен интим
 4. подмишници 

Цена: 65,00 лв.


-МЪЖЕ-This image has an empty alt attribute; its file name is 2022-02-07_15-14-51-2.png


Зона:                                    Цена:

Подмишници                   7,00 лв.


Половин ръце                15,00 лв.


Цели ръце                      25,00 лв. 


Длани+пръсти                 7,00 лв.


Подбедрици и коляно   20,00 лв.


Бедра и коляно              35,00 лв.


Цели  крака                    40,00 лв.


Ходила+пръсти               7,00 лв.


Коремна линия               6,00 лв.


Корем                              15,00 лв.


Гърди                               15,00 лв.


Кръст                               10,00 лв.


½ гръб                              15,00 лв.


Цял гръб                          30,00 лв.


Кръстова линия            6,00 лв.