Продължете към съдържанието

Фризьорски курс за начинаещи

  • от

Мечтите се сбъдват!

Виктория Стоева

Аз съм Виктория Стоева, фризьор с 8 годишен опит и множествено завършени курсове в сферата. Професионалист в колористиката и новите тенденции. Фризьор съм в салон “Ева-център за красота” , салон с доказано име и престиж от години в гр.Шумен. Предлагам услуги със съвременни технологии и методи, като така се осигурява спокойствието на клиента и постигане на добри резултати. Процедурите се извършват с приложение на професионални  продукти, доказа ли се като качество на пазара в цял свят.

Здравейте , искам да споделя с вас още една моя сбъдната мечта 😍 , а именно стартирането на “Фризьорски курсове” 💇🏼‍♀️
💇🏼‍♀️Аз съм Виктория Стоева-Николова, фризьор с 8 годишен опит и множествено завършени курсове в сферата. Професионалист в колористиката и новите тенденции. Основната ми цел е чрез курса за фризьор да придобиете професионални знания, умения и професионално-личностни качества, гарантиращи качествено упражняване на професията и успешна реализация след обучението.
Ако искате и вие да внасяте положителни емоции, да се развивате в сферата на фризьорството и създавате страхотни визии ЗАПИШЕТЕ СЕ на курс за фризьор по ТЕОРИЯ И ПРАКТИКА!
Като ще получите :
✅Втора степен на професионална квалификация по професия фризьор
✅Свидетелство за професионална квалификация издадена от Министерството на образованието
✅Обучение в реална среда
✅Работа с клиенти
✅Използване на неограничено количество на материали и консумативи
✅ Получавате учебна тренировъчна глава , комплект ножици , комплект гребени и учебник
За повече информация може да позвъните на тел ☎️ 0897092241 или на лично съобщение ❤️