Ева – център за красота Варна

Нашата история
Новият проект на „Стоеви-96“ ЕООД е Ева-център за красота Варна. Облягайки се на основите положени преди десет години в гр. Шумен, сега имаме изключителната възможност да продължим делото на красотата и в гр. Варна. В козметичния център предлагаме голямо разнообразие от козметични услуги за лице и тяло. Фризьорските услуги също ще бъдат основна част от нашата дейност и там. Дружеството е дистрибутор на козметично оборудване и лазерни системи за трайно обезкосмяване с изключително качество за България. 
Технологиите и методиките на работа, с които ще работим в центъра, са световно известни и по най-съвременни методи. Основните машини, с които борави студиото са:
– Мултифункционален апарат за лице OXY-BS-700, включва:
*Хидра абразио;
*Водно диамантно абразио;
*Кислородна терапия /три компонентна/;
*Радиочестотен лифтинг;
– Апарат за трайно и безболезнено обезкосмяване SLD OmniLaser – Лазерна епилация от най-ново поколение, модел 2017 г.
Продуктите ни за коса са на световно известната марка Eugenе Perma France, която е 100% френско производство и експертно качество от 1918 година, правейки я утвърдена марка на повече от 100 години. В Париж Лабораторията за научни изследвания и иновации, която е изцяло посветена на разработването на продукти за грижа за косата, следва всички сертификати за качество, което гарантира висока ефективност и качество на нейните продукти.

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ

КОНТАКТИ