ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕВА ЦЕНТЪР ЗА КРАСОТА!

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ МАЛКА РАЗХОДКА В СВЕТА НА КРАСОТАТА:

На първия етаж се намира фризьорската част, където ви обслужват нашите професионалисти на тема ,, Идеалната коса“ – Виктория Стоева (фризьор) и Вергиния Тихолова (фризьор) , също ви предлагаме широка гама от продукти за грижа: за коса, за лице ,за тяло. Като преди да пристъпите към закупуването им трябва се консултирате с екипът ни. За да запазите своя час , посетете нашата рецепция, ние с радост ще запишем удобен за вас час и ден.

Кабинет за маникюр и педикюр. Тук клиентите ни се наслаждават на приятни разговори, голямо разнообразие от цветни и различни идеи за идеалния маникюр или педикюр. Тук ви обслужва Дани Станкова (маникюрист)

На втория етаж се намират двата дерматологични кабинета. Още с първата крачка се появява усещането за професионализъм и блаженство. В Дерматологичен кабинет №1 ви обслужва Вилияна Стоева (инструктор по козметични дейности) ,която ще се погрижи за вашето лице и тяло и как с лесни методи и общи усилия можете да се почувствате по-красив/а.

Дерматологичен кабинет № 2 Тук Ани Ахмед (козметик) ще се погрижи за вашето лице и тяло да бъде пример за идеално-изглеждащата естествена красота.

Кабинет за масаж и грижа за тялотов процес на обработка.Партньори


Марките, с които работим