Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Програма за промяна на кожата

Вашата програма за промяна на кожата ви очаква!

Perfect-Skin-Best-Tips-for-Great-SkinЦелта на програмата е да уточни с какъв проблем е дадения тип кожа?

С какви методи и какъв период от време  е необходимо за лечение?

Не всеки човек има проблем с кожата си, но той също се нуждае от правилна грижа, която коректно да въздейства върху кожата, да окаже положително влияние върху начина му на живот.

Не пропускайте възможността да промените живота си!

Една програма обхваща от 6 седмици до 12 седмици, като козметика  работи веднъж седмично с дадения клиент и с правилните целеви формулировки и подходяща домашна грижа резултати задължително ще настъпят.

Често хората изтъкват парите като спънка при изпълняване на такава програма, но факторите  са далеч  повече.  Например клиента ако не е сигурен в качествата на своя терапевт  и  в самата терапия. Ако клиента не е изстрадал истински даден проблем, не го зачита за важен също е предпоставка да не се приложи дадена програма.Ако клиента счита проблема за генетичен и постоянен, ако няколкократно са го уверявали, че този проблем няма решение.

Целта на програмата е да изградим доверие на клиента към нас, да усетите че предписаната програма е подходяща , да заобичате своята кожа , да ни се доверите, че ще разгърнем генетичния потенциал на кожата ви, че ще преобразим кожата ви.

По време на програмата кожата претърпява промени:повишава се нейната хидратация, защитните и сили се активират, нормализира се клетъчния растеж, балансират се секретите, подобрява се връзката и отношението между двата слоя на кожата/ епидермис и дерма/.

Това не са прости задачи и не биха се решили с една или две процедури, или само с домашна грижа.

Програмата не е само продажба. Целта е консултиране и създаване на правилните навици у клиента да полага грижи в домашни условия, да разбере същината на дадения проблем.

Няма да използваме тежка терминология , за да не ви объркваме, ще се опитаме с разбираеми думи да обясним същината на проблема.

Винаги ще бъдем честни и реалисти към постигнатите резултати.

Ангажимента към програмата не е само разделяне с пари, истинския ангажимен т е да оформим и създадем правилна ежедневна хигиенна култура в домашни условия. Да сте загрижени за вашата кожа.