ГРИМ и МИГЛИ LVL – Шумен

Перфектният грим за теб
Нашите съвети за да изглеждате добре гримирана, да излъчвате чар и финес.Когато кожата е добре почистена и хидратирана нанасянето на грим става с лекота.За целта ежедневното деликатно почистване на кожата е от съществено значение.Използвйте меки деликатни гелове , които се изплакват с вода или с почистващо тоалетно мляко и завършете с тоник.Не използвайте сапун, този продукт изсушава кожата и тя изглежда без блясък. Според вашия тип кожа и според съвета на козметика ни правете дълбоко почистване на кожата.Друг много важен момент за да изглежда грима добре е да имате добре оформени вежди.Гримът е много индивидуален , според формата на лицето, цвета на косата , тена на лицето,цвета на очите.
*При издължено лице/високо чело, високи скули и издължена брадичка/
Издължете визуално очите.Нанесете ружа под скулите и леко в основата на челото непосредствено до косата, по този начин скъсяваме лицето.
*При кръгло лице и закръглени бузи.Можете оптически да стесните лицето като по контура нанесете един тон по-тъмна пудра и върху самите бузи преди ружа.Нанесете по-светъл коректор по носа и центъра на челото и брадичката, така центъра на лицето ще изпъкне, а с потъмнените скули и контур ще се стеснят.Хубаво е да наблетнете на грима на очите за да привличат като магнит вниманието.
*Овална форма на лицето.Това е форма при която скулите са най-широка точка.Този тип лице няма нужда от коригиране на овала.
*Сърцевидна форма на лицето.Тази форма се отличава с широко чело и тясна брадичка.При този тип трябва да се привлече вниманието към центъра на лицето.Нанесете ружа под скулите и изтеглете към слепоочието и ушите.Нанесете светъл коректор на брадичката за да я увеличите, а широкото чело по периферията туширайте с по-тъмна пудра или руж.
*Форма на лицето – квадратно.Линията при косата е права, брадичката също е с четвъртита форма. Тези линии трябва да бъдат омекотени с овални акценти.Ружът се нанася с кръгообразни движения.Нанесете светъл коректор по оста на носа и центъра на брадичката. Наблегнете повече на грима на устните.

– ГРИМ –

Дневен грим – Цена: 15,00 лв
Времетраене     45 мин

Вечерен грим – Цена: 30,00 лв
Времетраене     60 мин

Официален грим – Цена: 30,00 лв
Проба 10,00 лв
Времетраене     60,00 мин

МИГЛИ LVL

Мигли LVL – естетична процедура за мигли, за да изглеждат естествените Ви мигли по-дълги и по-плътни. Ефектът от процедурата е повдигнати, извити и пигментирани мигли, резултатът се запазва шест седмици. Не се изисква поддръжка през този период.

Цена: 55,00 лв
Продължителност          60-75 мин