Козметични услуги

-Почистване на лице-

Процедурата включва: разгримиране, вапозон,екстракция, масаж Жаке-Поспелов, дарсонвал, маска, финален крем.

Цена:

Лице:  39,00 лв.

Гръб:  59,00 лв.


-Ултразвуково почистване на лице-

Процедурата включва: разгримиране, вапозон,Ултравуково почистване, масаж Жаке-Поспелов, дарсонвал, маска, финален крем.

Цена: 39,00 лв.


-Хидра-вакуумно почистване Hydra clean-

Процедурата включва: разгримиране, вапозон,Хидра-вакуумно почистване, , дарсонвал, маска, финален крем.

Цена: 39,00 лв.


-Дълбоко, комбинирано почистване на лице-

Цена: 49,00 лв.


-Диамантено микроабразио-

Процедурата включва: разгримиране, пилинг с диамантни дискове, маска, финален крем.

Резултат: намалява хиперпигмнетациите, свива широки пори, третира постакнеични  белези.Кожата е перфектно изгладена и полирана.

Процедурата е  неподходяща при чувствителна, куперозна и кожа с розацея.

Цена без серум: 39,00лв.

Цена със серум:  55,00 лв.


-Терапия PURE-

Процедурата включва : разгримиране, вапозон, хидра-вакуумно почистване, кислородна инфузия с подходящ серум , маска, финален крем

Резултат от процедурата: идеално почистена кожа, подхранване и хидратиране, избистря и уеднаквява тена на кожата, подобрява еластичността и плътността и , регенериращо и подмладяващо действие.

Цена: 65,00 лв.


-Терапия PURE&LIFT-

Процедурата включва : разгримиране, вапозон, хидра-вакуумно почистване, кислородна инфузия с подходящ серум ,Биолифтинг маска, финален крем

Резултат от процедурата, идеално почистена кожа, подхранване и хидратиране, избистря и уеднаквява тена на кожата, подобрява еластичността и плътността й, регенериращо и подмладяващо действие, лифтинг и стягане на кожата.

Цена: 79,00 лв.


-Биолифтинг-

Апаратна процедура, която създава резонанс идентичен с този на човешкият организъм, като по този начин се стимулира лицевата мускулатура чрез пасивно-механична мускулна гимнастика

Процедурата включва: разгримиране, ексфолиращ пилинг,биолифтинг, стимулиращ серум, маска, финален крем

Цена:

Лице: 55,00 лв.

Очи:  35,00лв.


– КИСЛОРОДНА МЕЗОТЕРАПИЯ –

Здравословна терапия, която насища кожата с кислород, която подобрява кръвообращението и клетъчното деление. Чрез кислородната инфузия се въвеждат различни активни серуми, които се подбират според признаците и нуждите на кожата. Терапията е подходяща за всеки тип кожа, подходяща е при бременност и кърмене. 

Процедурата включва: разгримиране, вакуумен лимфен дренаж, вапозон, кислороден пилинг, кислородна ,инфузия със серум, кислородна инжекция, кислородна инхалация, маска, финален крем

Цена: 55,00 лв.

Времетраене: 60 мин.


-БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ-

Безболезнена и безопасна процедура, при която активните серуми се въвеждат в кожата чрез апликация на електрически импулси, които значително увеличават електропроводимостта на клетъчната мембрана. Използват се серуми според признаците и нуждите на кожата. Терапията е подходяща за всеки тип кожа.

Процедурата решава множество проблеми на кожата:  бръчки, хиперпигментация, акне, розацея, себорея, дехидратирана кожа и т.н

Цена: 59,00 лв.

Времетраене: 60 мин.


-КРИОТЕРАПИЯ-

При процедурата се осъществява свиване на кръвоносните съдове при допир на крио накрайника, а съседните кръвоносни съдове се разширяват, в резултат на движението на накрайника по кожата се получава бърза смяна на вазоконстрикция и вазодилатация, което води до мощно стимулиране на кръвообращението и насищането с кислород на кожните клетки. Така захранена клетката  усвоява по-добре избраните активни серуми. Процедурата е подходяща за всеки тип, препоръчва се при чувствителна , куперозна кожа, тъмни кръгове под очите, торбички под очите.

Процедурата включва: разгримиране, вапозон, фин пилинг, Криофореза, маска, финален крем

Цена: 39,00 лв.

Времетраене: 45 мин.


– РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ – 

Радиочестотата стимулира синтеза на колаген,импулсните електромагнитни полета активно стимулират производството на колаген. По време на процедурата кожата се нагрява до 42 градуса, тази температура се поддържа около 20 мин. , което води и до контрактиране на разхлабените колагенови и еластанови нишки. Подобрява се кръвообращението и лимфния дренаж. Може да се прилага при първи признаци на стареене на кожата. Стяга , лифтира и подобрява плътността на кожата.

Процедурата включва: разгримиране, фин ексфолиант , РЧ Лифтинг , серум , маска , финален крем.

Лице – 69,00 лв.
Очи – 29,00 лв.
Деколте – 69,00 лв.
Шия – 49 ,00 лв.
Пакет – 89,00 лв. (Лице + Шия )
Времетраене: 60 мин.


-ФОТОЛЕЧЕНИЕ-

 Лечение на акне, хиперпигментация, заличаване на фини и мимически бръчки, разширени капиляри, розацея, белези от акне, широки пори чрез Интензивна Пулсова  Светлина , спектър от лъчи извършва селективна фототермолиза. Погълнатата  светлина се трансформира в топлина и настъпва избирателно разрушаване на различни структури, като причинява микро контролирана аблация, в последствие кожата започва активна клетъчна пролиферация, регенериране и ремоделиране.

Зона:              Цена:

Лице               79,00 лв.

Шия                39,00 лв.

Деколте          79,00 лв.

Горна част на дланите   59,00лв.

Горна част на гръб           79,00лв.

Третиране на единични лезии, размер 3кв.см  –  10,00 лв.


– МИРКОИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ –

Процедурата се извършва с дермапен /уред подобен на писалка, чийто накрайник е касетка с десетки микро иглички, които причиняват микро пунктури в кожата. / Така естественият механизъм на кожата се стимулира. Настъпва мощна пролиферация на клетки, регенериране и ремоделиране на кожата. По време на процедурата се използват специални мезобустери, които през микроканалите навлизат до прицелните структури.

Използват се различни серуми според нуждите на кожата.

Процедурата е подходяща при:

 1.   Фини и мимически бръчки
 2.   Отпусната кожа, загуба на плътност и еластичност
 3.   Широки пори
 4.   Постакнеични белези
 5.   Стрии
 6.   Хиперпигментации/слънчеви петна, мелазма, пост възпалителна пигментация/
 7.   Дехидратирана кожа, загуба на блясък и жизненост
 8.   За всеки тип кожа

Цена: 119,00 лв.


– МИКРОИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ С МЕЗОРОЛЕР –

Процедурата се извършва с: дермаролер , покрит с 540 фини иглички. Механично извършената микроперфорация на кожата стимулира синтеза на колаген, клетъчно обновяване и ремоделиране структурите на кожата. Използват се различни активни мезобустери.

 Процедурата е подходяща при

 1.   Фини и мимически бръчки
 2.   Отпусната кожа, загуба на плътност и еластичност
 3.   Широки пори
 4.   Постакнеични белези
 5.   Стрии
 6.   Хиперпигментации/слънчеви петна, мелазма, пост възпалителна пигментация/

Цена: 79,00 лв.


ТЕРАПИИ ПРОТИВ БРЪЧКИ. СТЯГАНЕ. ЛИФТИРАНЕ.

ТЕРАПИЯ   АРХИТЕКТ-

 ARCHITECT PEEL

Терапия за свиване  широки пори/ причинено от свръх себум или възрастово изменение/.Изглажда фини и мимически бръчки, стяга и уплътнява кожата. Терапия с изключително богат състав на активни иновативни съставки: хуминови киселини, дериват на ензим папаин, глюконолактон, много ценни масла и натурални лечебни екстракти, три вида лечебна глина. Тази мощна комбинация осигурява антиоксидантно, противовъзпалително, антибактериално действие, детокс , увеличава защитните функции  на кожата. Интензивно стимулира производството на Колаген тип XVIII  с 54%, което води до свиване на  широките пори.

Цена : 69,00лв

Цена при 4 до 6 процедури : 59,00лв. 


– РЕТИНОЛОВА ТЕРАПИЯ –

RETI PEEL

Златен стандарт за синтез на колаген.

Терапията се  основава на уникален комплекс с Ретинол с концентрация 10%, подсилен от действието на фитинова и бадемова киселина, вит Е и вит С. Формула с висока стабилност. Устойчива и на  УВ лъчите . Препоръчва се за зряла кожа, при признаци на бързо  и преждевременно стареене на кожата. Стимулира синтез на фибробластни клетки и нови кръвоносни съдове, в резултат на това кожата е по-добре подхранена и наситена с кислород. Бръчките се изглаждат, подобрява се плътността и твърдостта на кожата. С тази процедура не само връщаме времето назад, но можем да действаме и превантивно. Намалява интензитета на петна по кожата.

Цена: 69,00 лв.

Цена при 4,6 процедури:  59,00 лв.

 Цена: 79,00 лв. с добавка Peel Mission

Цена при 4,6 процедури: 69,00 лв.

Цена: 89,00 лв. с добавка B-like peel / ботокс ефект добавка/

Цена при 4 до 6 процедури: 79,00лв


B-LIKE ТАЙНАТА НА ЕВА

ТЕРАПИЯ БОТОКС ЕФЕКТ

Иновативна, уникална терапия на базата на  гамма амино маслена кисеилна, инхибира проводимостта на нервния сигнал до мускулатурата чрез специфични рецептори, благодарение на този механизъм се наблюдава незабавен ефект на изглаждане  на мимическите бръчки,  фини бръчки, намалява дълбочината и дължината на статични бръчки. Води до увеличаване на синтеза на хиалуронова киселина, както и на колаген. Идеално решение е за процедура преди парти.

Цена: 69,00 лв.

Цена при 4,6 процедури: 59,00 лв.

Цена с добавка Peel Mission : 79,00 лв.

Цена при 4 до 6 процедури:  69,00 лв.


-ЛИФТИНГ ТЕРАПИЯ-

LIFT PEEL

Терапията се основава на чиста глициризинова киселина с 10% концентрация, получена от корена на билката женско биле. Процедурата възстановява плътността и твърдостта на кожата, прави кожата копринено мека и сияеща. Има силно противовъзпалително, антиоксидантно и хидратиращо действие. Активната формула е обогатена с азелоглицин и глюконолактон и се понася перфектно дори от най-чувствителните кожи. Бръчките се изглаждат, укрепва кръвоносните съдове, цвета на кожата се подобрява.

Стягане и подмладяване на кожата

Цена: 69,00лв 

Цена при 4,6 процедури: 59,00 лв.

 Цена с добавка Peel Mission : 79,00 лв.

Цена при 4 до 6 процедури: 69,00 лв.


-Двуфазна анти-стареене терапия+мезобустер-

Терапията се основава на две подбрани моно киселини/ органични/ и прилагане на мезобустер според нуждите на кожата. В резултат на терапията кожата е почистена от вроговени клетки, нежно ексфолирана,стимулира се синтеза на колаген в кожата. Ефектът от процедурата е гладка и изгладена кожа, стимулирана тъкан, стегната и плътна.

Цена: 79,00 лв.

Цена при 4 до 6 процедури: 69,00 лв.


-Трифазна анти-стареене терапия+мезобустер-

Терапията се основава на три подбрани моно киселини/ органични/ и прилагане на мезобустер според нуждите на кожата. В резултат на терапията кожата е почистена от вроговени клетки, нежно ексфолирана, стимулира се синтеза на колаген в кожата. Ефектът от процедурата е гладка и изгладена кожа, стимулирана тъкан, стегната и плътна. Силно антиоксидантно, антибактериално и противовъзпалително действие.

 Цена: 89,00 лв.

Цена при 4 до 6 процедури:  79,00 лв.


PEEL MISSION ПИЛИНГИ АНТИСТАРЕЕНЕ

 Подбрани моно киселини  в два пилинга, които ексфолират кожата, изглаждат бръчките, стягат и уплътняват кожата

Цена: 79,00 лв.   

Цена при 4 до 6 процедури:  59,00 лв.


PEEL MISSION ПИЛИНГИ АНТИСТАРЕЕНЕ

 Подбрани моно киселини  в три пилинга, които ексфолират кожата, изглаждат бръчките, стягат и уплътняват кожата.

Цена: 89,00 лв.

Цена при 4 до 6 процедури: 69,00 лв. /всяка / 


INTERFUSE AGE REBOOT

-МУЛТИМОДАЛНА СИСТЕМА ЗА МЛАДОСТ

Тъкани биостимулатори, нанотехнология, стволови клетки и Дермапен, отлична иновативна комбинация, силен инструмент в ръцете на козметика-експерт.

Тъканните биостимулатори са уникални съставки, които поддържат, обновяват и ремонтират кожата. Вложената янтарна киселина/биостимулатор/ се среща естествено в живите организми, участва в цикъла на биохимичните промени, водещи до освобождаването на АТФ-енергия в клетките, необходима за правилното им функциониране чрез повишаване на митохондриалната активност в кожните клетки, което я прави подмладяваща съставка.

Стволовите клетки, обогати на метаболитни и специфични компоненти, наречени епигенетични фактори.Подпомагат синтеза на колаген, резултатът е повишаване на еластичността , изглаждане на бръчки и подобряване тонуса на кожата.

Нанотехнолгиите гарантират ефективността на процедурата, използват се структури 200 пъти по-малки от човешките клетки. Освен че увеличава максимално проникването на активните съставки осигурява тяхното освобождаване контролирано и без да променя тяхната натура в по-високи дози.

Цена : 90,00 лв. 

Цена при 4 до 6 процедури: 79,00 лв./всяка/


-INTERFUSE MELASMA&PIH-

МУЛТИМОДАЛНА СИСТЕМА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ХИПЕРПИГМЕНТАЦИЯ

Тъканни биостимулатори, нанотехнология, стволови клетки и Дермапен, отлична иновативна комбинация, силен инструмент в ръцете на козметика-експерт.

Транексамовата киселина инхибира синтеза на меланин, елиминира промените в пигментирането и заедно с глутатион и арбутин са ефективна комбинация в борбата  с хиперпигментирането на кожата

Стволовите клетки, обогати на метаболитни и специфични компоненти, наречени епигенетични фактори. Подпомагат синтеза на колаген, резултатът е повишаване на еластичността , изглаждане на бръчки и подобряване тонуса на кожата.

Нанотехнолгиите гарантират ефективността на процедурата, използват се структури 200 пъти по-малки от човешките клетки. Освен че увеличава максимално проникването на активните съставки осигурява тяхното освобождаване контролирано и без да променя тяхната натура в по-високи дози.

 Цена : 90,00 лв


ТЕРАПИИ ПРИ ХИПЕРПИГМЕНТАЦИИ /ПЕТНА


-ДЕПИГМЕНТИРАЩА ТЕРАПИЯ-

DEPIGEN PEEL

Целогодишно и неинвазивно лечение на хиперпигментации, в основата е Гентизинова киселина от концентрация 10%, хексилрезорцинол, плодови ензими. Този троен механизъм има за цел да ексфолира нежно кожата, да намали синтеза на меланин, има избелващо действие.

Цена : 69,00 лв.

Цена при 4 до 6процедури:  59,00 лв. /всяка/

Цена с Добавка Peel Mission : 79,00 лв. /всяка/

Цена при 4-6 процедури:          69,00лв. /всяка/


ДЕПИГМЕНТИРАЩА ТЕРАПИЯ-

PEEL MISSION

Подбрани монокиселини  включени в три пилинга са насочени към изсветляване на нежеланите петна по кожата, като нежно ексфолират вроговените клетки, инхибират синтеза на меланин и ензима тирозиназа.

 Цена : 89,00 лв.

Цена за 4 до 6 процедури:  69,00лв. /всяка/


-ДЕПИГМЕНТИРАЩА ТЕРАПИЯ-

PEEL MISSION

Подбрани монокиселини  включени в два пилинга са насочени към изсветляване на нежеланите петна по кожата, като нежно ексфолират вроговените клетки, инхибират синтеза на меланин и ензима тирозиназа.

 Цена : 79,00 лв.

Цена за 4 до 6 процедури: 59,00лв. /всяка/


ТЕРАПИИ ХИДРАТИРАНЕ И РЕВИТАЛИЗИРАНЕ


-АЗИАТСКА ХИДРАТАЦИЯ-

ASIATIC PEEL

Cantella Asiatica е декриптираща съставка в хидратирането на кожата. Широкото действие на екстракта на билката стимулира производството на хиалуронова киселина и колаген , като стимулира пролиферацията на фибробласти. Използва се при лечение на рани и изгаряния , псориазис и склеродермия. Предпазва кожата от вредното влияние на УВ лъчите, като намалява риска от фотостареене.

Процедурата е подходяща при всеки тип кожа, който има нужда от силна и трайна хидратация. Има успокояващо и антибактериално действие.

Цена: 69,00 лв.

Цена при 4-6 процедури: 59,00 лв. /всяка/

Цена с добавка Peel Mission : 79,00 лв.

Цена при 4-6 процедури : 69,00 лв.


ТЕРАПИИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА АКНЕ


-АНТИ-АКНЕ ТЕРАПИЯ PEEL MISSION-

Подбрани монокиселини в два пилинга, чието силно антибактериално, противовъзпалително и комедолитично  осигурява висока ефективност при лечението на акне. Използват се многопрофилни ексфолиращи и бактероцидни киселини, които отстраняват и предотвратяват появата на папули, пустули и комедони.

Цена : 79,00 лв.

Цена при 4 до 6 процедури: 59,00 лв. /всяка/


-АНТИ-АКНЕ ТЕРАПИЯ PEEL MISSION-

Подбрани монокиселини в три пилинга, чието силно антибактериално, противовъзпалително и комедолитично  осигурява висока ефективност при лечението на акне. Използват се многопрофилни ексфолиращи и бактероцидни киселини, които отстраняват и предотвратяват появата на папули, пустули и комедони.

 Цена : 89,00 лв.

Цена при4-6 процедури    69,00лв. /всяка/


НОВО ! НОВО! Ново!

-sTCA  –  пилинг-

Цялостно епидермално ексфолиране на кожата, обновяване и ремоделиране.

Терапията е триетапна , съчетава ексфолиращи свойства, намаляване несъвършенствата по кожата, стимулира действието на фибробластните клетки, предотвратява загубата на плътност и стегнатост, изглажда и предпазва кожата от загуба на хидратация.

Процедурата е подходяща при: акне, фини и мимически бръчки, хиперпигментация,белези.

 Цена: 69,00 лв.

Цена при 2 процедури/всяка: 59,00 лв.


-МИКРОИГЛЕНА НАНО МЕЗОТЕРАПИЯ-

При процедурата се използват стерилни разтвори и наноиглена мезотерапия за въвеждане на активни бустери за изглаждане на бръчки,хидратация, третиране на хиперпигментация, стягане и уплътняване на кожата

FILORGA       зона очи:  90,00 лв.

                           зона лице:  180,00-240,00 лв.

SKIN TECH зона очи: 70,00 лв.

                        зона лице: 180,00лв. до  240,00 лв.


Резултати след процедури