Продължете към съдържанието

Ева – център за красота Шумен

първо ниво

На първият етаж се намира фризьорската част, където ви обслужва нашия професионалист на тема ,, Идеалната коса“ – Виктория Стоева (фризьор, инструктор фризьорски дейности) , също ви предлагаме широка гама от продукти за грижа: за коса, за лице ,за тяло. Като преди да пристъпите към закупуването им трябва се консултирате с екипът ни. За да запазите своят час , посетете нашата рецепция, ние с радост ще запишем удобен за вас час и ден.

5/5

На втория етаж се намират двата ни дерматологични кабинета. Още с първата крачка се появява усещането за професионализъм и блаженство. В Дерматологичен кабинет №1 ви обслужва Вилияна Стоева (инструктор по козметични дейности) ,която ще се погрижи за вашето лице и тяло и как с лесни методи и общи усилия можете да се почувствате по-красив/а.

вИЛИЯНА СТОЕВА
ИНСТРУКТОР КОЗМЕТИЧМИ ДЕЙНОСТИ
5/5

Дерматологичен кабинет № 2 Тук Ани Ахмед (козметик) ще се погрижи за вашето лице и тяло да бъде пример за идеално-изглеждащата естествена красота.

Ани Ахмед
Козметик
5/5

През 2024 нашият фризьор завършва своята 4-та професионална степен – инструктор (преподавател) . Ако искате и вие да внасяте положителни емоции, да се развивате в сферата на фризьорството и да създавате страхотни визии запишете се на курс за фризьор по теория и практика. Можете да се свържете с нас като посетите раздел ,,Контакти“

Виктория Стоева
Инструктор фризьорски дейности
4.5/5

Кабинет за маникюр и педикюр. Тук клиентите ни се наслаждават на приятни разговори, голямо разнообразие от цветни и различни идеи за идеалният маникюр и педикюр. Тук ви обслужва 

Дани Станкова
Маникюрист
5/5

Третият ни дерматологичен кабинет разполага с най-новата апарутура и козметика за грижа за тялото и лицето. Благодарение на професионализмът и новите тенденци  , които прилага нашият козметик , клиентите ни си тръгват удоволетворени и с усмивка на лицето.

Севдалина герчева
козметик

ева център - правилният път към красотата

Oчаквайте скоро обновеният ни център за красота!

Beauty from a new generation

Aбонирайте се за нашият бюлетин

Бъдете в крак с последните новини, тенденции и интересни статии, които ще обогатят вашия ден.

Красота от ново поколение!

© 2024 Eva centre