Продължете към съдържанието

Грим и Мигли LVL

Перфектният грим за теб


Нашите съвети за да изглеждате добре гримирана, да излъчвате чар и финес.  Когато кожата е добре почистена и хидратирана нанасянето на грим става с лекота. За целта ежедневното деликатно почистване на кожата е от съществено значение. Използвайте меки деликатни гелове , които се изплакват с вода или с почистващо тоалетно мляко и завършете с тоник. Не използвайте сапун, този продукт изсушава кожата и тя изглежда без блясък. Според вашия тип кожа и според съвета на козметика ни правете дълбоко почистване на кожата. Друг много важен момент за да изглежда грима добре е да имате добре оформени вежди. Гримът е много индивидуален , според формата на лицето, цвета на косата , тена на лицето, цвета на очите.

При издължено лице /високо чело, високи скули и издължена брадичка/

Издължете визуално очите.

Нанесете ружа под скулите и леко в основата на челото непосредствено до косата, по този начин скъсяваме лицето. 

При кръгло лице и закръглени бузи.

Можете оптически да стесните лицето като по контура нанесете един тон по-тъмна пудра и върху самите бузи преди ружа.

Нанесете по-светъл коректор по носа и центъра на челото и брадичката, така центъра на лицето ще изпъкне, а с потъмнените скули и контур ще се стеснят.

Хубаво е да наблетнете на грима на очите за да привличат като магнит вниманието.

Овална форма на лицето.

Това е форма при която скулите са най-широка точка. Този тип лице няма нужда от коригиране на овала.

Сърцевидна форма на лицето.

Тази форма се отличава с широко чело и тясна брадичка. При този тип трябва да се привлече вниманието към центъра на лицето.

Нанесете ружа под скулите и изтеглете към слепоочието и ушите.

Нанесете светъл коректор на брадичката за да я увеличите, а широкото чело по периферията туширайте с по-тъмна пудра или руж.

Форма на лицето – квадратно.

Линията при косата е права, брадичката също е с четвъртита форма. Тези линии трябва да бъдат омекотени с овални акценти. Ружът се нанася с кръгообразни движения. Нанесете светъл коректор по оста на носа и центъра на брадичката. Наблегнете повече на грима на устните.


ГРИМ 


-Дневен грим- 

Цена: 20,00 лв.
Времетраене:  45 мин.


-Вечерен грим-

Цена: 40,00 лв.
Времетраене : 60 мин.


-Официален грим-

Цена: 40,00 лв. 
Проба: 10,00 лв.
Времетраене: 60 мин.


МИГЛИ LVL


Мигли LVLестетична процедура за мигли, за да изглеждат естествените Ви мигли по-дълги и по-плътни. Ефектът от процедурата е повдигнати, извити и пигментирани мигли, резултатът се запазва шест седмици. Не се изисква поддръжка през този период.

Цена: 55,00 лв.
Продължителност          60-75 мин