Продължете към съдържанието

За нас

,, Ева – център за красота „отваря врати преди 11 години в собствена сграда , специално проектирана за козметичен център. Разполага с просторни и сегментирани кабинети за козметика, масажи , лазерна епилация, маникюр и педикюр , фризьорство и магазин за козметика.

В козметичния ни център работят екип от висококвалифицирани професионалисти , които с внимание , себеотдаденост и жар посрещат и обслужват всеки клиент.

Влагат цялата си енергия в постигане на желаното от клиента ,като освен професионална грижа в центъра му дават съвети и насоки как да поддържа тази визия и у дома. В ,, Ева – център за красота “ предлагаме услуги, които покриват широк спектър от сферата на козметиката. Два козметични кабинета за третиране на различни кожни несъвършенства и състояния, като акне , розацея , себорея , преждевременно стареене. Използват се съвременни технологии и методи, като така се осигурява спокойствието на клиента и постигане на добри резултати. Процедурите се извършват с приложение на професионални козметични продукти, доказа ли се като качество на козметичния пазар в цял свят.